Language / Язык: العربية Azərbaycan বাংলা Deutsch English Español فارسی Français हिन्दी Italiano 日本語 한국어 Polski Português Română Русский தமிழ் Türkçe اردو Tiếng Việt 中文

HESABIN VƏ MƏLUMATLARIN SILINMƏSI

NeuroScan hesabınızı necə həmişəlik silmək olar

4 avqust 2026-cı il tarixindən qüvvədədir

NeuroScan hesabınızı və onunla bağlı bütün məlumatları istənilən vaxt — birbaşa tətbiqdən və ya bizimlə əlaqə saxlayaraq — həmişəlik silə bilərsiniz.

1. Hesabı tətbiqdən silin

  1. NeuroScan tətbiqini açın və hesabınıza daxil olun.
  2. Ayarlar → Hesabı sil bölməsinə keçin.
  3. Sorğu zamanı silinməni təsdiqləyin. Hesabınız dərhal silinir.

2. Nə silinir

3. Silindikdən sonra saxlanma

Yuxarıda sadalanan bütün məlumatlar silmə tələbinizdən 30 gün ərzində serverlərimizdən həmişəlik silinir. Biz bu müddətdən sonra silinmiş şəxsi məlumatların ehtiyat nüsxələrini saxlamırıq.

4. Tətbiqə girişiniz yoxdur?

Əgər artıq tətbiqə girişiniz yoxdursa, hesabınıza qeydiyyatdan keçmiş email ünvanından bizə yazın: support@neuroscanapp.io mövzu sətrində "Hesabımı sil" yazaraq — hesabınızı və məlumatlarınızı 5 iş günü ərzində həmişəlik siləcəyik və tamamlandıqda email ilə təsdiqləyəcəyik.

Hesabın silinməsi ilə bağlı sualınız var? 📧 support@neuroscanapp.io